Seiki      Orice tip de miscare este benefica organismului insa nu toata lumea doreste performanta, dimpotriva, majoritatea dintre noi dorim sa ne mentinem in forma, sau sa ne imbunatatim pe ici pe colo conditia  fizica. Timpul liber fiind atat de limitat, cautam sa introducem macar o ora-doua de miscare pe saptamana, insa exista multe persoane care nu se simt tocmai comfortabil in contextul unei sali de sport. La Seiki nu urmarim crearea unor grupuri mari, este preferabil un numar potrivit de oameni astfel incat fiecare sa poata primi atentie si indrumare. O atmosfera placuta, prietenoasa si de suport este adesea factorul motivational care ne impiedica sa intretinem o activitate sportiva pe termen lung.

           Cu toate ca exista o programa care adauga progresiv elemente, un incepator are ocazia de a trece prin toate tipurile de exercitii pe parcursul unei luni, cu conditia participarii la majoritatea antrenamentelor. Pe parcursul acestei luni va beneficia de sprijin, explicatii si indrumare din partea instructorului astfel incat, la final, va putea decide singur daca acest tip de miscare ii este potrivit sau nu.
Grupul actual acopera un interval mare de varsta, nu exista restrictii in acest sens, dar din punctul de vedere al dificultatii si al beneficiilor pentru practicant este ideal pentru intervalul de varsta 35-55 ani.


         Ce este Seiki ?


         Seiki este un concept derivat din antrenamentele traditionale de karate, adesea numit si Karate Energetic. In traducere libera, Seiki este energia vietii si se bazeaza pentru un antrenament dedicat constientizarii energiei si fortei organismului. Exercitiile predate urmaresc invatarea unei posturi corecte a corpului, respiratie corecta, fortificare si tonifiere a muschilor, echilibru si mobilitate. Seiki, in forma predata de scoala noastra, este un tip de miscare accesibil oricui doreste fie sa dobandeasca, fie sa isi mentinta o conditie fizica buna, are un grad mediu de dificultate si nu necesita experienta sportiva anterioara. Pentru a nu induce in eroare, faptul ca Seiki provine din karate nu inseamna ca antrenamentele au o latura combativa, ci doar ca exercitiile in sine reprezinta o parte a antrenamentului fizic (nu neaparat tehnic) pentru practicantii de karate.Pentru mai multe informatii despre orar si tarife accesati pagina Cursuri.


                                           *   Va multumim si va asteptam cu drag!   *Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu